Lichtstadloop

INTU Lichtstadloop Gramsbergen            29 augustus 2022

Eind augustus, begin september staat bij de inwoners van Gramsbergen en omstreken dik omcirkeld in de agenda, want dan vieren we feest! En wat voor een feest! Voor jong en oud valt er wat te beleven! Op maandag 29 augustus zijn de sportievelingen aan de beurt. Dan staat namelijk de alom bekende INTU Lichtstadloop Gramsbergen gepland! Hardlopers die voor de eerste plek gaan, de lopers die hun PR willen aanscherpen, maar ook zeker de recreatieve lopers uit wijde omgeving begeven zich deze avond naar Gramsbergen om deel te nemen aan dit ware hardloopfestijn.

De Lichtstadloop, die sinds 2022 de INTU Lichtstadloop mag worden genoemd, staat al jaren bekend om zijn fantastische parcours, waar de lopers kunnen genieten van de mooi versierde straten en klinkende muziek langs de kant. Het vele publiek moedigt de hardlopers aan door de mooi verlichte kern van Gramsbergen.  

Er wordt gestreden op verschillende afstanden en op verschillende leeftijdscategorieën voor zowel jongens en meisjes, als dames en heren. Daarnaast kun je met je collega’s, vrienden, straat, sportteam etc. ook de strijd aangaan door deel te nemen aan de estafette. Teams van vieren deelnemers strijden niet alleen om die felbegeerde wisselbokaal, maar vooral om de titel: ‘Snelste team van Gramsbergen’! Wie wil dat nou niet een heel jaar genoemd worden? De estafette is de afgelopen vijf edities al een prooi geweest voor Bloemsierkunst By Carlein, dus wij dagen als organisatie iedereen uit om dit ijzersterke team van de troon te stoten!

17.50 uur                          1 kilometer jongens 9 t/m 11 jaar           
18.00 uur                          1 kilometer meisjes 9 t/m 11 jaar           

18.10 uur                          G-loop                                                             

18.30 uur                          prijsuitreiking jeugd en G-loop

19.00 uur                          3 kilometer                                                   

19.30 uur                          5 kilometer                                                   

20.10 uur                          prijsuitreiking 3 + 5 km

20.30 uur                          10 kilometer + Estafette                            

20.30 uur                          Estafette                                                        

21.30 uur                          prijsuitreiking 10 km+ Estafette

 

Online inschrijven voor de INTU Lichtstadloop Gramsbergen kan op www.inschrijven.nl (zoek hier op Lichtstadloop of Gramsbergen).

Je startnummer kun je op maandag 29 augustus, vanaf 16.00 uur, afhalen bij het inschrijfbureau op de parkeerplaats van ’t Welgelegen. Uiteraard is er hier ook nog de mogelijkheid om je in te schrijven.

De organisatie kijkt alweer uit naar dit evenement en hoopt jullie allemaal te mogen verwelkomen tijdens de INTU Lichtstadloop Gramsbergen 2022!

Inschrijfgeld 2022

 

Voorinschrijving

29 augustus

Jeugd 1 en G-loop

GRATIS

GRATIS

3 km

€ 3 p.p.

€ 5 p.p.

5 km

€ 7 p.p.

€ 9 p.p.

10 km

€ 8 p.p.

€ 10 p.p.

10 km estafette

€ 20 per team

€ 20 per team

 

 

 

U toch ook?!

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.