BEREIKBAARHEID CENTRUM TIJDENS GRAMSBERGEN LICHTSTAD 2022

In verband met de aangescherpte veiligheidsregels zullen dit jaar tijdens Gramsbergen Lichtstad straten worden afgesloten tijdens activiteiten. Daarnaast worden er op bepaalde plekken tijdelijk verkeersmaatregelen worden genomen. Ook zal op diverse plaatsen, op verschillende dagen, een parkeerverbod gelden.

Bewoners van de Stationsstraat, Kerkstraat, Boomhofstraat en Oude Straat wordt gevraagd hun voertuigen tijdens de activiteiten niet langs deze straten te parkeren maar ergens anders een plek te zoeken. Het verschilt per activiteit waar u het beste kan parkeren, mocht u toch de auto nodig hebben op dat tijdstip. Te voet en per fiets kunt u altijd een weg vinden vanuit, of naar het centrum. We hopen op uw begrip voor de verminderde bereikbaarheid en wensen u een mooie feestweek toe!

Maandag 29 augustus

INTU Lichtstadloop
De kern van Gramsbergen zal vanaf ongeveer 16.00 uur tot ongeveer 22.00 uur worden afgesloten. Bezoekers kunnen lopend het parcours oversteken.

Lichtstadloop.png

Woensdag 31 augustus

Dweilorkestenfestival
Vanaf ongeveer 18.00 uur zal het centrum worden afgesloten tot ongeveer 22.00 uur.

Dweiloresten.png

Schermafbeelding 2022-06-25 om 11.29.19.png

Centrum afsluiting.png

Centrum omleiding.png

Donderdag 1 september

Thema-avond
Vanaf ongeveer 18.00 uur zal het centrum worden afgesloten.
Vanaf 21.00 uur tot 01.00 uur wordt een deel van de Oostermaat tussen Hattemattestraat en de brug afgesloten voor doorgaand verkeer.

Vrijdag 2 september

Markt / Rommelmarkt
Vrijdag 2 september is het centrum, in verband met de jaarmarkt, de gehele dag afgesloten voor verkeer.
Vanaf 21.00 uur tot 02.00 uur wordt een deel van de Oostermaat tussen Hattemattestraat en de brug afgesloten voor doorgaand verkeer.

Vrijdag.png

Zaterdag 3 september

Optocht
Zaterdagmiddag 3 september zijn tussen ongeveer 13.30 uur en 15.30 uur in verband met de optocht De Hoge Esch, De Esch, De Oostermaat en het centrum afgesloten.

Vanaf 21.00 uur tot 03.00 uur wordt een deel van de Oostermaat tussen Hattemattestraat en de brug afgesloten voor doorgaand verkeer.

Optocht.png