De Heinoos komen thuis in Het Bostheater

Eindelijk staat de Heinoos met Erik van ‘t Holt, Marco Mepschen, Remco Keizer en Daniël Altena in Het Bostheater. Voor de Gramsbergers Erik en Marco is dat op vrijdag 19 augustus dan ook echt thuiskomen.

Al ruim 22 jaar dendert de band als een diesellocomotief langs dorpsfeesten, zalen en festivals door alle hoeken van heel Nederland. Dampende tenten, hossende menigtes, kapotte shirts in de nok van de tent en een niet te stoppen drive om er een ongekend mooie avond van te maken met elkaar.

Heinoos.jpg

Verwacht dit keer geen beukende versterkers, bier & stro taferelen, maar kijk uit naar een intiem optreden vol eigen werk en klassiekers van de Achterhoekse band Normaal. Nummers als Lieve Lieveling, Pluk de dag en Høken in de tent zullen zeker niet ontbreken. En wellicht komt het Komkommertje nog wel een keer voorbij….

In ieder geval maken de mannen door hun humor en spontaniteit van elke show een feestje en je stoel zal al snel als thuis voelen. We gaan Høken in ’t Bos!  

De avond zal worden gestart door The Porch People. Ontstaan door liefhebberij voor de Amerikaanse unplugged gitaarmuziek voor onder the ‘Porch’. Ze spelen nummers van The Steeldrivers, The Everly Brothers, CCR en natuurlijk The Judds. De band bestaat uit Tessa Meijer (zang), Jannick Hekman (gitaar) en Riko (gitaar), Marcel van der Veen (basgitaar) en Kaylee (viool).

Kaartverkoop online :

https://www.voorveghter.nl/programma/Heinoos-BOStheaterGramsbergen

Kaartverkoop in Gramsbergen :​​​​​​​
DA Drogisterij & Parfumerie, De Oostermaat 60k

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.