ANCORA EN DE SJOMPIESINGERS

Wegens succes geprolongeerd: een gezamenlijk optreden van de groep Ancora en de Gramsberger Sjompiesingers. In 2019 stonden ze samen in een uitverkocht Bostheater in Gramsbergen en dat smaakte naar meer. 

Vrijdag 27 mei is het eindelijk zo ver! Ancora met haar grootste hits, de Sjompiesingers met eigen repertoire. En natuurlijk staan ze samen op het podium.

Ancora 5.jpg

Ancora (Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree) is sinds 2013 de nieuwste muzieksensatie van Nederland! Popmuziek met Ierse folk, Shanty, en zeemansinvloeden. Eind 2018 verscheen het vierde album – net als de vorige drie mét dvd – met als titel Wind in de Zeilen. De gelijknamige theatertour moest als gevolg van corona worden onderbroken, maar is nu ook weer volop bezig.

Sjompiesingers 2018.jpg

Hello Sailor, het kunstwerk aan de Vecht, symboliseert de verbondenheid van shanty - en feestkoor De Sjompiesingers met water, scheepvaart en de Vecht die als levensader door het Vechtdal stroomt.  Het koor bestaat uit ruim 60  zangers en  muzikanten.  Het repertoire bestaat uit meer dan honderd nummers, van shantyliederen tot feestmuziek, Hollandse, Duitse en Engelse liedjes.

Tickets: https://www.voorveghter.nl/programma/AncoraendeSjompiesingers

Kaartverkoop in Gramsbergen :
DA Drogisterij & Parfumerie, De Oostermaat 60k

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.