Tim Knol

Tim Knol

Lost & Found acoustic

In het theaterconcert Lost & Found acoustic speelt Tim Knol talloze nummers van zijn nog te verschijnen vijfde soloplaat. Plus een aantal nog niet eerder gehoorde mooie covers, waarover hij ook deze keer prachtige verhalen vertelt.

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single Sam werd een hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Nu komt hij met een intieme theatershow. .Wat hij in Lost & Found II vooral uitdraagt is zijn liefde voor muziek, ditmaal die voor bluegrass in het bijzonder. Van zijn jongste album Cut The Wire prijken onder meer A Kid’s Heart en Song For Grandma, de ode aan zijn overleden grootmoeder, op de setlist.'

Er zijn twee optredens op deze avond. De eerste begint om 19.30 uur en de tweede om 21.30 uur.

Prijs € 19.00

Klik hier voor informatie en kaarten bestellen

Over Theater de Voorveghter | Theater de Voorveghter


Uitgelicht:


Maak je keuze:

  1. Cabaretiers Thijs Kemperink en Rob Scheepers
  2. Lennon & McCartney Acoustic
  3. Flip Noorman
  4. Helligen Hendrik
  5. Assepoester (kindervoorstelling)
  6. Dilana Smith met band

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.