Lennon & McCartney Acoustic

Lennon & McCartney Acoustic

Two Of Us

Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ moesten Jop Wijlacker en Dennis Kolen niet lang nadenken over de logische vervolgstap hierop. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney.

In een intieme setting wordt u meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Hun talent en bijzondere relatie hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie.

Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.

Er zijn twee concerten op deze avond. De eerste begint om 19.30 uur en de tweede om 21.30 uur.

Prijs € 19.50

Klik hier voor informatie en kaarten bestellen

Over Theater de Voorveghter | Theater de Voorveghter


Uitgelicht:


Maak je keuze:

  1. Cabaretiers Thijs Kemperink en Rob Scheepers
  2. Tim Knol
  3. Flip Noorman
  4. Helligen Hendrik
  5. Assepoester (kindervoorstelling)
  6. Dilana Smith met band

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.