Mega-kerstboom

Gramsbergen goedgemutst richting Kerst.

Gramsbergen gaat goedgemutst de kerstperiode in. Bij de Boomhofkerk in het centrum staat weer een ongeveer tien meter hoge kerstboom. Met ruim honderd rode kerstmutsen en zilveren slingers heeft de boom een verrassende nieuwe look gekregen.

Stichting ProGram (promotie Gramsbergen) plaatst al een aantal jaren een megakerstboom in het centrum en versiert die op een bijzondere manier. Dit jaar is de boom afkomstig van landgoed Junne en geschonken door ASR, dat in het Vechtdal de landgoederen Junne en De Groote Scheere bezit en beheert De plaatsing gebeurde met hulp van een flink aantal vrijwilligers en twee maatschappelijk betrokken bedrijven, LTH Nijmeijer en Kamphuis Transport.

De boom is een blikvanger in het centrum, zeker ’s avonds als de verlichting brandt. ProGram heeft dit jaar niet alleen voor een nieuw uiterlijk gekozen met rode kerstmutsen, ook de verlichting is vervangen door energiezuinige LED lampen.Uitgelicht:


Maak je keuze:

  1. Algemene informatie
  2. Omlijsting
  3. Aanmelden standhouders

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.