Algemene informatie

Kunstmanifestatie Gramsbergen 2020 helaas afgelast.

De corona-pandemie heeft ook gevolgen voor de Kunstmanifestatie op zondag 20 september 2020 in Gramsbergen. Wij hebben besloten om de Kunstmanifestatie niet door te laten gaan. Heel jammer!

Het is momenteel onmogelijk om de nodige voorbereidingen te treffen en de organisatie op een goede manier te kunnen uitvoeren. Voor ons staat gezondheid en veiligheid op de eerste plek en wij willen geen enkel risico nemen voor het welzijn van medewerkers, vrijwilligers en deelnemers aan de Kunstmanifestatie.

Wij richten ons vol goede moed, inspiratie en ideeën op volgend jaar! De Kunstmanifestatie gaat dan plaatsvinden op zondag 26 september 2021.

Voor nu: Blijf gezond, blijf genieten van al het moois om ons heen en heel graag tot volgend jaar. Wij gaan ons best doen om van de Kunstmanifestatie 2021 een prachtig feest te maken.

Bestuur Stedekunst Gramsbergen
Stichting Program Gramsbergen

E-mail: stedekunst@gmail.com


Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.