Gramsberger Torentocht

TORENTOCHT GAAT NIET DOOR

In verband met de door het kabinet in januari verlengde lock down gaat de 9e Gramsberger Torentocht op zaterdag 27 maart NIET DOOR. Dat is erg jammer, maar gezondheid gaat voor alles. Het is voor het tweede achtereenvolgende jaar dat het wandelfestijn niet kan worden gehouden als gevolg van COVID-19.

De Gramsberger Torentocht in 2022 heeft plaats op zaterdag 26 maart.

“Gramsbergen, daar loop je mee weg!”. Deze kreet geeft aan dat het in het stadje aan de Duitse grens prettig verblijven is. Maar je kunt er ook heerlijk wandelen. Bijvoorbeeld op een van de vele lokale routes als onderdeel van het wandelnetwerk Vechtdal Overijssel. Of bij doorkomst van een etappe van het Pieterpad (Pieterburen-Sint Pietersberg Maastricht) en het Vechtpad Zwolle (Zwolle – Hoogsteede in Duitsland).

Én natuurlijk tijdens de Gramsberger Torentocht. Deze sportieve activiteit heeft ieder jaar plaats op de laatste zaterdag van maart. Er zijn dan wandeltochten van 10, 15, 20, 30en 40 kilometer. In het menu hiernaast kunt u meer informatie vinden.

Suggesties voor wandelen in Gramsbergen en omgeving:

Zes wilde tips - Vechtdal Overijssel

Vechtdalpad - Vechtdal Overijssel

Wandelen met een verhaal op landgoed De Groote Scheere - a.s.r. real estate


Uitgelicht:


Maak je keuze:

  1. Alpe d'Huzes team Gramsbergen
  2. Valentijnswandeling
  3. Openluchttheater
  4. Bevrijdingsconcert 75 Jaar bevrijding 2020 - GAAT NIET DOOR
  5. Kunstmanifestatie Gramsbergen
  6. Vechtrace
  7. G-parade
  8. Gramsbergen Lichtstad
  9. Kerstmarkt
  10. Drempel FM

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.