Ruim tachtig bezoekers hebben zondagmiddag genoten van de verhalen van leden van het Schrijverscollectief Hardenberg en de liedjes van de band Koffers. Samen verzorgden ze een leuk programma in Het Bostheater in Gramsbergen. Waar het weer lang roet in het eten dreigde te gooien, werd het een prachtige middag in het groen, met af en toe een heerlijk schijnend zonnetje.

De verhalen van Michel Oskam en Geja Leefer uit Hardenberg, Janko Ekkel uit Lutten en Margret Ester, die voor haar thuispubliek in Gramsbergen optrad, hadden allemaal iets met het Vechtdal. Er kwamen tal van herkenbare plekken en zelfs personen in voor. De verhalen waren grotendeels speciaal geschreven voor deze voorstelling in de openlucht. Op het podium van Het Bostheater was een huiskamerachtige sfeer gecreƫerd, waarin de vier hun verhalen vertelden. Thea Uri, eveneens lid van het Schrijverscollectief, leidde de schrijvers en hun vertellingen in. De verhalen werden afgewisseld met muziek van de band Koffers met Henk Hans (gitaar en mondharmonica), Maaike Kappert (gitaar) en Annelies Meesters (zang).

De volgende voorstelling is zaterdagavond 15 juli met fanfare SDG Ane, twee gitaristen, een zanger en twee zangeressen. Samen brengen een programma met popklassiekers en hedendaagse popmuziek, waaronder Adele en Racoon.

Gesprek laden