PARELTJES VAN GRAMSBERGEN DOOR PROGRAM GEBUNDELD IN EEN TOERISTISCHE FOLDER

In museum Infocentrum Vechtdal is de toeristische folder van Gramsbergen gepresenteerd. Organisatoren van evenementen en belangenverenigingen kregen de eerste exemplaren uitgereikt. De folder is een uitgave van Stichting ProGram.

Die naam staat voor promotie Gramsbergen en met de kleurrijke folder wordt dat nog eens extra benadrukt, geeft voorzitter Ronald Belser aan. ,,Gramsbergen heeft veel leuks te bieden voor de mensen die hier kortere of langere tijd verblijven. Van het museum tot de oude kasteelpoorten, van de Boomhofkerk tot zwembad Hattemat. Maar ook de vele kunstwerken, het varen op de Vecht met de zomp en Le Bateau de Napoleon, wandel- en fietsroutes en verblijfsaccommodaties.’’

Dan zijn er natuurlijk nog vele aansprekende evenementen zoals de door ProGram georganiseerde Gramsberger Torentocht, maar ook de oogstdag op landgoed De Groote Scheere, de Classic TT in Ane, de Dirty Monkey Run en natuurlijk de feestweek Gramsbergen Lichtstad met talrijke onderdelen. ,,En niet te vergeten de leuke voorstellingen die ProGram samen met de Voorveghter houdt in Het Bostheater. Met deze opsomming zijn we nog niet eens volledig’’, weet Belser.

Stichting ProGram heeft alles wat Gramsbergen zo aantrekkelijk maakt – de pareltjes – nu gebundeld in een fraaie, kleurrijke en informatieve folder. Ronald Belser:  ,,We zeggen hier niet voor niets: ‘Gramsbergen, dat is groen, gezellig en gastvrij. En zong onze eigen Erik Hulzebosch niet ‘Gramsbarg’n is zo gruw’lijk mooi’. Dat staat nu allemaal in de folder.’’

Die komt te liggen in onder meer het museum en bij de recreatiebedrijven in de regio. ProGram heeft de folder kunnen maken dankzij de financiële bijdrage van de gemeente Hardenberg voor het houden van activiteiten en de promotie van Gramsbergen. Het ontwerp is van Geert Westerhof, de teksten zijn geschreven door Cor van Dalen, en de folder is gedrukt door Gaasbeek Druk & Print.

Presentatie foto.jpg

Featured Posts