Karlijn Luisman, die de afgelopen maanden schitterde in The Voice Kids, is zaterdag 26 mei te zien en te horen in Het Bostheater in haar woonplaats Gramsbergen. Ze treedt op tijdens het muziekproject &Friends van singer-songwriter Jan Henk Post uit Anerveen.

“Hoewel ik nog druk in mijn examens zit aan het Vechtdal College heb ik wel weer hele leuke dingen die eraan staan te komen! Een daarvan is het gastoptreden bij de muziekvoorstelling &Friends in het vernieuwde openluchttheater. Wat leuk om nu ook eens in mijn eigen Gramsbergen te mogen optreden na al die enthousiaste reacties van de mensen tijdens The Voice Kids.”

Het Bostheater in Gramsbergen presenteert zaterdag 26 mei (aanvang 20.30 uur) een bijzonder muziekproject. Dat heeft als titel &Friends. Singer-songwriter Jan Henk Post uit Anerveen heeft zich omringd door een flink aantal muzikale vrienden en samen brengen ze een prachtig liedjesprogramma. Jaren geleden heeft de docent van het Alfa-college dat een keer eerder gedaan in theater de Voorveghter.

Daartoe uitgedaagd door ProGram volgt nu een tweede editie van &Friends. Jan Henk wordt omringd door een aantal

topmusici uit de regio die in tal van bands speelden of spelen, zoals Ad Hofsink (gitaar) en Bert Nonkes (basgitaar). Slagwerker is Gert Mink, toetsenist Kees Kuiper en Kamiel Brummel speelt op schuiftrombone. Naast Jan Henk wordt er gezongen door zijn Belgische partner Marieke Vanwijnsberghe en Anja Dalhuisen, bekend van The Voice of Holland. Hun programma met eigen liedjes wordt afgewisseld met een stel covers.

Gesprek laden