Op zondag 2 april was het dan zover: het zwembadconcert in het Hattemattebad in Gramsbergen! Vanuit het -nog lege- zwembad klonk er veelal lichte muziek van o.a. 'Mancini' en het bekende 'Halleluja'.

Het orkest en het jeugdorkest waren geheel in stijl gekleed: badjas, slippers en natuurlijk niet te vergeten: de zonnebril! De ruim 460 bezoekers konden aan de rand van het zwembad, in het zonnetje, genieten van de mooie muziek en van de stem van Marjon Boonstra; zij vertolkte het verhaal van Rapunzel en zong een aantal stukken mee. Het jeugdorkest spetterde met stukken als 'on my way' van Calvin Harris en het stuk waarmee ze de gemeentevlag hebben gewonnen: Two Israeli Folksongs. Zoals een van de bestuursleden zei: volgens mij zijn we allemaal geslaagd voor ons muzikale zwemdiploma! Het was een ontzettend mooi concert waar met zonnige en muzikale gedachten op teruggekeken wordt!

De volgende keer dat u naar Harmonie Crescendo Gramsbergen kunt luisteren is op 19 juli, tijdens het concert bij de Mommeriete in Gramsbergen.

Gesprek laden