Voor de scholieren is het aftellen geblazen naar de zomervakantie. Net voordat de meesten op vakantie gaan, houdt Stichting ProGram op vrijdag 13 juli in Het Bostheater een danceparty. Dat betekent vette muziek van drie deejays, chillen en alcoholvrije drankjes.

Tussen 19.30 en 21.30 uur draaien Sir Winston en T-Kid voor de leerlingen van de basisscholen. Vanaf 21.30 uur tot middernacht is het de beurt aan de leerlingen van het voortgezet onderwijs en neemt EJB plaats achter de draaitafel. Het evenement komt mede tot stand door Cogas Cultuurfonds en het Evenementenfonds van de gemeente Hardenberg. ,,Er is voor de jeugd niet zoveel te doen in Gramsbergen en er is ook niet zoiets als een jeugdhonk of skatebaan. Daarom houden we speciaal voor de schooljeugd een danceparty in de openlucht, op een bijzondere plek, het nieuwe openluchttheater”, aldus voorzitter Ronald Belser van ProGram.

De invulling is gedaan door de theaterwerkgroep, die zorgt voor een leuke aankleding van Het Bostheater met kleurrijke verlichting, loungebanken en zitzakken. Er worden alcoholvrije drankjes geschonken voor slechts 1 euro en er draaien deze avond drie deejays uit Gramsbergen.


Gesprek laden