Gramsbergen, 19 augustus 2024.

Beste mensen,

Uitnodiging

Wij nodigen u van harte uit voor onze bijeenkomst op:

Maandag 2 september 2024 om 19.30 uur in M.F.C. “De Binder”.

 

In samenwerking met de Oranjevereniging wordt deze avond georganiseerd tijdens de feestweek. Het alom bekende shantykoor De “Sjompiesingers” zullen voor ons optreden.

Zij zullen hun liedjes over water, de scheepvaart, zeelieden en het stoere leven op zee ten gehore brengen. Maar ook de songs over het afscheid nemen, het gevaar, de vrouwen, het avontuur en het verlangen naar de thuisreis zullen ervoor zorgen dat we ons op de golven van de zee wanen. Het belooft een gezellige meezing avond te worden!

Entree € 5,= voor leden, € 7,= voor niet leden.

 

Terugblik

Vrijdag 19 april hebben 64 personen genoten van het kleinkunst duo “2VOUDT”.  Zij gaven met hun programma “Jong belegen” op humoristische wijze hun visie op ouder worden en vooral op jong blijven. De tijd van vroeger en de tegenwoordige tijd stonden centraal.

De anekdotes werden afgewisseld met zelf geschreven en aangenaam in het gehoor liggende liedjes. We werden gedurende deze mooie humorvolle avond gestimuleerd om vooral niet achter de geraniums te blijven zitten.

 

Dinsdag 7 mei zijn 50 personen met de bus naar likeurfabriek Berentsen Hof in Haselunne, Duitsland geweest. We werden voorzien van koffie/thee met gebak. Er volgde een interessante rondleiding en daarna mochten we verschillende likeuren proeven. Dit viel goed in de smaak: er werd menig flesje gekocht! Terug in Gramsbergen hebben we heerlijk gegeten bij De Binder. Al met al een geslaagd reisje.

 

RaboClubSupport

Stichting 55+ Actief heeft zich hiervoor aangemeld en is een goede manier om extra inkomsten te genereren. Van 2 t/m 24 september 2024 kunt u weer stemmen op uw favoriete club, die dan door de Rabobank wordt gesponsord. Daarvoor moet u wel lid zijn, of (gratis) lid worden. Dit kan via telebankieren onder het kopje: Service – Algemeen – Lidmaatschap. Stemt u allen op ons? Alvast bedankt!!

 

 

Tot slot:

We zien u graag op maandagavond 2 september om 19.30 uur in de Binder.

 

 

Het bestuur