2 juli - Spannende verhalen in Het Bostheater

Op zondagmiddag 2 juli (aanvang 14.30 uur) gaan schrijvers in Het Bostheater voorlezen uit de door hen geschreven boeken. Het zullen voornamelijk spannende en avontuurlijke verhalen zijn. De schrijvers maken deel uit van het Schrijverscollectief Hardenberg.

Op het podium van Het Bostheater wordt een huiskamerachtige sfeer gecreëerd, waar ze hun boekfragmenten voorlezen. Een van hen is Margret Ester uit Gramsbergen. Ze heeft speciaal voor deze gelegenheid deel een moordcomplot geschreven, waarbij prominente Gramsbergers een rol spelen. Bekende mensen, herkenbare karakters en spannend. De andere meewerkende schrijvers zijn Janko Ekkel (genre thrillers), Michel Oskam (dagelijkse gebeurtenissen met een humoristisch randje), Geja Leever en Thea Uri (korte levensverhalen).

De verhalen worden afgewisseld met muziek van Trio Koffers met Henk Hans (gitaar/mondharmonica), Maaike Kappert (gitaar) en Annelies Meesters (zang). Zij spelen nummers van o.a. Adele, Eagles, Bruce Springsteen, Boudewijn de Groot en Ilse de Lange.

@Gramsbergen

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.

Top