Gramsberger Breakfastrun

In de ochtenduren eerst een aantal kilometers hardlopen rond en door het oude centrum van Gramsbergen. En dan aanschuiven voor een stevig Engels ontbijt. Dat is de formule van de Gramsberger Breakfastrun. Die heeft zaterdag 25 maart 2017 voor het zesde achtereenvolgende jaar plaats tijdens het sportieve evenement “Gramsbergen, daar loop je mee weg!”. De organisatie van de Breakfastrun is in vertrouwde handen van Henk Meppelink en René Marissen van M&M Run Events.

Download de flyer

De afstanden bedragen 3, 6, 9 en 12 kilometer. Om aan die afstanden te komen is er een parcours uitgezet

van drie kilometer door en rond het centrum van Gramsbergen met onder meer de Kruisstraat met voormalige oude stadsboerderijen. Dat traject kan naar eigen keuze een, twee, drie of vier keer worden afgelegd. Dit houdt de drempel voor beginnende lopers laag, maar biedt tevens een uitdaging voor atleten die al wat langer bezig zijn.

De Breakfastrun is een loop zonder wedstrijdelement. Onderweg worden de lopers vermaakt met muziek en is er bijzondere aandacht voor de verzorging. De naam, Breakfastrun, geeft aan dat er na afloop wordt aangeschoven voor een traditioneel Engels ontbijt, met o.a. gebakken ei, bacon, worst, witte bonen in tomatensaus, koffie of thee.

Deelname kost € 10,00 dit is inclusief het heerlijke ontbijt. Inschrijven kan tot en met 22 maart via info@mmrun-events.nl of 06.13834096. Met vermelding van naam, woonplaats en de afstand die u denkt te gaan lopen.

Degenen die niet mee eten betalen € 5,00. Deze lopers kunnen ook nog op zaterdag 25 maart tussen 08.00 en 08.45 uur inschrijven bij de startlocatie.

===================================================

De 6e Gramsberger Breakfastrun is onderdeel van de door Stichting ProGram opgezette sportieve manifestatie “Gramsbergen, daar loop je mee weg!”. Er zijn de hele dag activiteiten zoals nordic walking en wandelingen van 10, 15, 20, 30 en 40 kilometer en een gezinsspeurtocht.

Over Gramsbergen

Gramsbergen is een klein stadje aan de Overijsselse Vecht. Tot de herindeling in 2001 is Gramsbergen altijd een zelfstandige gemeente geweest. Er wonen ongeveer 3500 mensen in een hechte gemeenschap waar ‘noaberschap’ nog echt bestaat.

Top